Műszaki szolgáltatások
 
A Fluidra Magyarország napjainkban egyre inkább kilép a hagyományos nagykereskedelmi raktárbázis kereteiből. Víztechnológiai központként a szakmai területéhez kapcsolódó szolgáltatások teljes körűen megjelennek tevékenységében. 
 

1.Tervezés: az uszoda az öntözés és a wellness területén szinte minden gépészeti tervezési feladatot fel tudunk vállalni. Vonatkozik ez koncepció tervek kidolgozására, előzetes tervezői költségbecslés készítésére, engedélyezési, kiviteli és végleges megvalósulási tervekre, tételes anyagkiírásokra, teljes körű átadási dokumentációkra, alternatív vízgépészeti megoldások felvázolására.  Önállóan nem, de iránymutatásunk alapján partner cégekkel 3D-s látvány és belső építész tervek  készítését is fel tudjuk vállani. 

 

2.Képzés: a cégnél dolgozó minden kollégánk több éves (évtizedes) szakmai tapasztalattal rendelkezik. Ez a tapasztalat gyakorlatilag kiterjed a termékeink eladásán keresztül azok beépítésére, üzemeltetésére, karbantartására, hiba vizsgálatra. A velünk kapcsolatba kerülő partnereink számára ingyenes személyre szabott egyéni, vagy tematikus csoportos gyakorlati és elméleti képzést tudunk nyújtani.

 

3.Árajánlat készítés: sok esetben keresnek meg minket árajánlat kéréssel. A feladat nagyságának felmérése és az elkészítés határidejének függvényében döntünk arról milyen részleteséggel adjuk meg az ajánlatot. Az árajánlat készítés része a szakmai felülvizsgálat, amelynek során - ha indokolt – helyettesítő termékekre is megfelelő alternatívákat adunk. 

 

4.Helyszíni felmérés: bizonyos esetekben csak úgy tudunk megoldani egy adott feladatot, ha a helyszínen felmérjük, mit is kell csinálni, milyen problémát kell megoldani. Magyarország területén előzetes egyeztetés után általában díjmentesen vállalkozunk helyszíni felmérések végrehajtására.

 

5.Szervíz: egy adott termék teljes életciklusa a gyártás indulásakor kezdődik, de  soha nem akkor ér végett, amikor a beépítés megtörténik. A legfontosabb az életciklus második szakasza az üzemelés. Cégünk a felelős minőségpolitikát folytató más cégekhez hasonlóan nagy hangsúlyt fektet a megfelelő pótalkatrészek folyamatos raktári biztosítására, valamint a javító szervizelés fejlesztésére. A szervízelést telephelyünkön vagy egyedi esetekben a helyszínen is elvégezzük. Ilyenkor garanciális kötelezettségeinket mindenkor a felhasználó érdekében alkalmazzuk.                 

 
three box1
Hírek
TOVÁBB »
three box2 uja
Letöltések
TOVÁBB »
three box3 uj
Referenciák
TOVÁBB »