Rólunk

  Vállalkozásunk Astral Pool Magyarország Kft. néven 2002-ben alakult. Ezáltal a világ egyik legnagyobb uszodatechnikai vállalkozása itthon is közvetlen képviseletet kapott.

  A barcelonai központú holdingot 1965-ben alapították kizárólag azzal a céllal, hogy a medencékhez jó minőségű uszodatechnikai termékeket gyártson és forgalmazzon.  A napjainkban Fluidra S.A néven működő cégcsoport éves 600 millió Euros forgalmával a víztechnológia számos területén jelentős piaci részesedéssel bír.

  2008-ban a folyamatos piaci növekedés eredményeként nyílt lehetőség arra, hogy új telephelyet építsünk és nyissunk meg Magyarország legforgalmasabb főútja az M0-s körgyűrű szigetszentmiklósi szakaszánál.  A közel 500 millió forintból megvalósult beruházás keretében 3800 m2-es iroda és raktárbázis épült fel, ahol két csarnokba összesen több mint 3000 raklap helyezhető el. 

  Vállalkozásunk 2011-ben Fluidra Magyarország Kft-re változtatta a nevét.  A névváltozás jelentős szemléletváltást is hozott, mivel kiterjesztve tevékenységünket víztechnológia központként dolgozunk tovább.  Uszodatechnika, öntözés, szivattyútechnika, fröccsöntött műanyag szerelvények, idomok, teljes körű szervizszolgáltatás jelentik a fő működési területeket.

  Piaci jelenlétünk ma már nem korlátozódik csak a kereskedelemre. Kiemelt szerepet vállalunk az új és felújítandó közcélú medencék és öntözési feladatok megvalósításában.

  Tervezés, projekt management, konzorciumban történő generál kivitelezés keretében az elmúlt években jelentős fürdőket, hotel, wellness létesítményeket, focipálya öntözőrendszereket valósítottunk meg.

 

Cégfilozófiánk

 

  A Fluidra Magyarország Kft. missziója a vízhez kapcsolódó különböző üzletágak egységes rendszerben történő működése. Ennek érdekében minden esetben a partner és az általa képviselt probléma megoldását tekintjük fő feladatunknak.

 

Filozófiánk legfontosabb elemei:

 

1. Víztechnológiai referencia központként jelen lenni a piaci szektorban.

2. A törvényeket tisztelő és betartó, etikus, egyenrangú partnerségi viszony a piac minden szereplőjével.

3. Motivált, képzett munkatársakon keresztül az állandóság és megbízhatóság fenntartása.

4. Belső folyamataink tudatos alakítása a jobb, hatékonyabb emberi és tárgyi erőforrásaink kihasználása érdekében.

5. A mozgásterünkben helyet kapnak non profit tevékenységek is, amelyeken keresztül

(szövetség létrehozása, a partnereink által elnyerhető védjegy, stb.) sikeresen meg tudjuk jeleníteni céljainkat, cégfilozófiánkat

 

 
 
 
 
 
 
three box1
Hírek
TOVÁBB »
three box2 uja
Letöltések
TOVÁBB »
three box3 uj
Referenciák
TOVÁBB »